Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

GfS e-Bar® mechatronikus nyomórúd, 970 mm, elemes vagy hálózati táppal

Ár:
591.356 Ft (465.635 Ft + ÁFA)
Cikkszám: HA0.GfS-700730

Ezt a modellt vagy egy 9 V-os elemmel együtt (beépített elemfeszültség ellenőrrel), vagy hálózati egységgel szállítjuk. Az elem ellenőr 10 óránként ellenőrzi a feszültséget. Amennyiben az elem feszültsége 7 V alá csökken, akkor 60 másodpercre rövid akusztikus jelzés hallható, mely azt jelzi, hogy az elemet ki kell cserélni.
Zárt állapotban a display-t nem világítjuk meg folyamatosan (ez az ún. áramkímélő mód), ilyenkor fehér színű. Amint bekötjük a hálózatra (10-30 V DC), akkor az intelligens vezérlő elektronika átkapcsol és lekapcsolja az elemes üzemmód áramtakarékos módját. A display folyamatos zöld háttérvilágítást kap. A 9 V-os elemet pedig el kell távolítani.

Szállítási tartalom: 

  • 1 db 9V elem
  • 2 db kulcs
  • 1 db matrica a display-re
  • 1 db matrica a kulcsos kapcsolóra
  • 1 db kezelési útmutató piktogram az ajtóra
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: GfS
Hossza: 970 mm mm
Különleges méretű GfS e-Bar®:
Menny.:db

Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelés esetén

Youtube videók

Leírás és Paraméterek

GFS E-BAR® - AZ INNOVATÍV NYOMÓRÚD INTEGRÁLT RIASZTÁSI- ÉS FELÜGYELETI FUNKCIÓVAL

Az időtlenül elegáns GfS e-Bar® egy nemes acélból készült pánikvasalat. Mindenfajta ajtóhoz optimális, hiszen a három különböző hosszúságú rudat az ajtó kialakításának megfelelően a helyszínen szabjuk méretre. A nyomórudat az ajtó teljes szélességében keresztben rögzítjük, ezzel eleget téve a törvényi előírásnak, mely szerint a rúd az ajtó szélességének legalább 60 százalékában kell, hogy felszerelve legyen.

 

A GfS e-Bar® innovációja a kettős funkcióban rejlik. Használatával minden további vészkijárat biztosítási rendszer messzemenően feleslegessé válik, hiszen a nyomórúdba a vészkijárat ellenőrző- és a riasztási funkció is benne van. A GfS e-Bar®-ban kétlépcsős riasztórendszert alakítottunk ki (elő- és főriasztás), a pánikajtó jogosulatlan használatának meggátolása érdekében

Előriasztás

Az GfS e-Bar® enyhe megnyomásával optikai- (a display pirosan villog) és akusztikus (95 dB/1m) előriasztás indul, ami megszűnik, amint elengedik a rudat. Az ajtó zárva marad.

Főriasztás

A GfS e-Bar® lenyomásakor lehetővé válik a vészkijárat kinyitása. Ekkor elindul az optikai- (a display zölden villog) és az akusztikus (95 dB/1m) riasztás is, amit csak egy arra jogosult személy nyugtázhat az integrált kulcsos kapcsoló segítségével. 
A rendszerben beállítható a riasztás automatikus lekapacsolása - 3 perc eltelte után.

Zárt állapot

A pánikajtó biztosított állapotban van, melyet a fehéren világító „Vészkijárat – riasztóval biztosított” feliratú display (elemes üzem) jelez. Amint az elemes üzemmódból a rendszer átkapcsol hálózatira, a display folyamatosan zölden világít.

Eseti átjárhatóság

Az ajtót - az arra jogosult személyek – a riasztás indítása nélkül használhatják a GfS e-Bar®-ba beépített kulcsos kapcsoló érintkezőjének impulzusával, ill. külső jeladó segítségével. Amennyiben az ajtó az áthaladást követően nyitva marad, akkor 10 másodperc múlva felhangzik az „ajtó túl sokáig nyitva” riasztás (opcionális Reed relé).

Folyamatos átjárhatóság

beépített kulcsos kapcsolóval, ill. a jelbemeneten keresztül a GfS e-Bar®-t folyamatos riasztás mentes állapotba lehet kapcsolni. Hálózati üzemmódban a display zölden villog. Elemes üzemmódban pedig a ledek 15 másodpercenként villannak fel röviden.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés