Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Segítség

MILYEN ZÁRBETÉTET VÁSÁROLJAK? 

Sokan keresnek bennünket azzal, hogy melyik a legjobb, legprofibb zárbetét. Zárbetét igen sokféle kapható a magyar piacon, melyek minőségileg is viszonylag megfelelő szinten vannak. Azonban mindig igyekszünk mondani, hogy inkább úgy kérdezzék, hogy melyik a legjobb BIZTONSÁGI, erős védelemmel ellátott zárbetét. Ilyenkor már kisebb a gyártók listája, de még mindig bőven elég a választási lehetőségünk.A jó minőségű biztonsági zárbetét használata napjainkban nagyon fontos családunk és értékeink védelme érdekében. Természetesen ehhez szükséges egy biztonsági ajtó megléte is.

ZÁRBETÉT HOSSZA?

Egy zárbetét méretén a teljes hosszát értjük. Mivel a zárbetétek lehetnek szimmetrikusak és aszimmetrikusak is elsősorban nem a teljes hossz az irányadó hanem a tolókavivő közepétől mért külső és belső oldal mérete. Így a két oldal méretének összege adja meg a teljes hosszat. Az oldalakat A és B betűkkel jelöljük. Az elválasztásnál "x" vagy "/" jelet lehet használni.

Az alap méret a 60 mm ami 30/30 mm oldalhosszúságú zárbetétet jelent.

Kérjük ellenőrizzék mérésüket hogy a két oldal hosszának összege kiadja-e a zárbetét teljes hosszát!

A zárbetétek egyéb méretei szabvány méretek. Így a magassága (33 mm), a henger külső átmérője (17 mm) a rögzítőcsavar mérete (M5) is szabványos a csereszabatosság érdekében.